Călătorie în Transilvania, tărâmul legendelor și al vampirilor

Orașul cu origine saxonă care s-a născut vlad țepeș (prințul care a inspirat romanul dracula) este cel mai frumos din românia (deși l-am iubit pe brașov). Descoperiți ce să vedeți în sighișoara, coloratul oraș al patrimoniului mondial unesco.

Călătorie în Transilvania, tărâmul legendelor și al vampirilor

 

Dacă plănuiți o călătorie în românia pe gratis, vă recomand să citiți acest post cu ruta mea pentru o săptămână sau zece zile. Ce să vezi în sighișoara într-o zi

Un mod bun de a cunoaște orașul natal al lui dracula e să iei această rută ghidată de două ore prin punctele sale principale. Este un mare contact cu un ghid local și opțiunea de a face acest lucru pe timp de noapte este foarte misterios, foarte proprii pentru acest scenariu. Cu toate acestea, principalele puncte de vizitat într-o vizită la sighișoara se concentrează asupra cetății sale, încă locuită astăzi. Be:

Turnul cu ceas, simbolul sighișoarei.

Turnul cu ceas datând din secolul al xiii-lea (deși ceasul este mai târziu) a devenit o icoană a orașului. Are 64 de metri înălțime și are un acoperiș în formă de ac înconjurat de patru turnuri mici. Acesta are două ceasuri, una în partea de sud și una în partea de nord, și figuri de lemn care se schimbă în funcție de ziua săptămânii.

Este intrarea principală în centrul istoric, astfel încât este un punct de referință bun pentru a fi situat, deoarece este apreciat aproape de oriunde.

Vizita dumneavoastră este interesantă, precum și găzduirea muzeului de istorie, pentru a permite accesul la punctul de vedere care oferă una dintre cele mai bune puncte de vedere pentru a vedea în sighișoara.

Scara studenților din secolul al XVII-lea

La Sighișoara există o frumoasă scară din lemn acoperită în 1642, care leagă partea de jos a citadelei de partea de sus, unde au fost situate școlile pentru copiii din sat. Iernile au fost atât de aspre și reci încât corpul a fost recunoscător pentru orice protecție împotriva zăpezii și vântului (precum și pentru prevenirea alunecărilor).

Scara studenților din secolul al XVII-lea

Când am urcat 176 de trepte era apusul și deasupra era un tip cu o chitară care cânta pe scările cerului. Cea mai bună alegere de cântec imposibil. A fost foarte mistic.

Odată sus, merită să vizităm Biserica de pe deal, de la sfârșitul secolului al XV-lea. Pe acest deal puteți vedea cimitirul Saxon și una dintre școlile din secolul al XVII-lea.

Walk through the historic centre of colors

Jos din nou, străzile din Sighișoara sunt o frumusețe. Sunt înguste, pietruite cu parchet și case colorate din secolele XVI-XVII (mai ales în Stradela Cetatii si Tamplarilor), Piața Cetății, în plus față de alte opt turnuri în afară de Ceas.

Îmi plac casele lor multicolore care nu aveau o perfecțiune falsă concepută pentru vizitator, dar aveau acea anumită decadență atât de tipică pentru România și, pe de altă parte, atât de umană.

Walk through the historic centre of colors

De asemenea, demn de remarcat este clădirea mare a Primăriei și bisericile mănăstirii Dominicane și catolice. Alături de aceasta este sculptura poetului Sándor Petöfi și o turelă cochetă cunoscută sub numele de Cizmarilor.

Fiecare dintre turnurile Sighișoarei are numele unei ghilde: cizcmarii înseamnă croitor. Fiecare dintre aceste grupuri a fost responsabil pentru un turn, întreținere și plată pentru soldații care l-au protejat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *