Când l-am întâlnit pe dracula (sau de ce ar trebui să mergi în românia în 2019)

Când l-am întâlnit pe dracula (sau de ce ar trebui să mergi în românia în 2010)

România este o țară impresionantă, cu o istorie de creștere a părului. Fie că e al lui dracula, sau mai recent al lui ceauçescu, ce e sigur e că o să-ți fie frică.

Când l-am întâlnit pe dracula (sau de ce ar trebui să mergi în românia în 2019)

Și din moment ce frica este fratele misterului, și let este dependent de acesta din urmă, am decis că bucureștiul ar putea fi o opțiune de călătorie bună. Așa că am plecat.

De fapt, am decis să zburăm la bucurești pentru că am găsit câteva zboruri cu prietenul nostru ryanair pentru aproximativ 40€ i / v .ce urma să găsim? Dracula, nici mai mult, nici mai puțin.

Și o țară care a venit în sufletul nostru.

Atunci vă vom sfătui motivele pentru care ar trebui să mergeți în românia.

Pentru că dracula a existat și tu nu știi ce e mai rău.

Bram stoker, cât de mult te doare! Aici paul la tastatură, pablo cu frică, pablo persoană care nu-i place teroarea, pablo care se cacă cu frică cu fiecare nonsens, pablo chico grande miedica.

Pe de altă parte, avem ghidul turului liber pe care l-am făcut în a doua zi a româniei, care ne spune povestea lui vlad țepeș, care a tras în țeapă aproape 100.000 de oameni. Da, 100.000 de oameni, mai mult decât întregul barnabeu (vaaale, și camp nou). 100.000 de oameni care au suferit … Cum să spun?….un băț de 3,50 m le-a fost introdus (da, în acest fel), și s-au ridicat astfel încât victima să sângereze puțin câte puțin.

Nu crezi că e destul de rău?

Ei bine, auzindu-i numele în românia mi-a dat fiori.

Acei ochi…mustața aia … … Dracula, sau vlad al iii-lea, a fost prinț al regiunii valahice, și s-a luptat cu otomanii cu tehnici crude pentru a-și apăra regiunea. Astăzi el este considerat o eminență, și după 500 de ani au trecut de la existența sa, el continuă să dea ceea ce să vorbească despre.

Nu crezi că e destul de rău?

După invazia turcă, capul i-a fost tăiat și dat sultanului, care se spune că l-a lăsat înfipt în ușa palatului său. Dar restul corpului său decapitat? Se spune că s-a îngropat în afara bucureștiului, dar repende … Noapte bună…. Dispari.

Pentru a cunoaște faimosul său castel, trebuie să părăsiți bucureștiul și să mergeți în bran, la aproximativ 3h cu mașina, la nord-vest de capitală. Această călătorie vom pleca pentru un alt post în afară că vom actualiza în scurt timp (și sper că va scrie let)

Pentru că istoria româniei este înfiorătoare.

România, țară rece, țară estică. Ce altceva mai știe lumea acestei țări? România are o istorie extraordinară, care nu se limitează doar la dracula.

În timpul celui de-al doilea război mondial s-a alăturat axei și a luptat alături de naziști, dar la scurt timp după ce a mustrat și a schimbat tabăra alăturându-se aliaților. Apoi a venit frigul româniei comuniste până la sfârșitul anului 1980 de nicolae ceauçescu. Cu el la conducere, a devenit independent de restul lumii, a închis granițele și a suferit o autarhie bestială.

În timpul epocii sale, populația română a avut nevoi de bază foarte limitate și a trebuit să vadă cum liderul său a distribuit bogăția în felul său, alimentându-i ego-ul. Atât de mult încât a decis să construiască „casa poporului”, parlamentul, a doua clădire ca mărime din lume (după pentagon). Un adevărat bichejo.

De la balconul său a ținut discursuri și de la balconul său a văzut oamenii ridicându-se în timpul revoluției din 1989. Oamenii l-au ucis, în direct și în viață, și toată lumea l-a privit televizat. Un eveniment pe care încă ți-l amintești pe străzile bucureștiului.

Pentru gastronomia sa (și prețurile)

România este o țară foarte ieftină, știm cu toții asta. Nu numai că este ieftin, dar este bine mâncat, și aici leticia și un servitor sunt bune de mâncat. Special recomandat este carucu bere.

Pentru gastronomia sa (și prețurile)

Caru cu bere-strada stavropoleos 5, bucurești – restaurant tipic românesc, cu o mulțime de carne și piure de cartofi, la prețuri foarte accesibile. Cred că am mâncat o farfurie fiecare, cu o băutură, pentru 5€. Toate cu muzică live, și o mulțime de oameni care au fost cu o mare de timp. Și berea din casă e grozavă! Iar decorul te va da înapoi cu câteva secole în urmă.

Hanului manuc-strada franceza 62-64, bucurești. Era un han când s-a deschis în 1808 și acum e un restaurant și cred că au de gând să deschidă un starbucks. Este foarte aproape de bustul lui dracula (nooo din nou nooo) și are, de asemenea, prețuri foarte competitive, cu o calitate extraordinară. Bucătărie tipică românească (vă recomand un fel de cârnat numit „mici”) pentru un preț accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *